Рішення
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
product
news
solution
0
Зв’яжіться з нами

CMX AUDIO отримала Велику національну нагороду за інноваційні технології

Гарна новина: CMX Audio завоювала почесні звання “Спеціалізовані нові малі та середні підприємства” та “Інноваційні малі та середні підприємства”.

Малі та середні підприємства є головною силою економічного розвитку, основним каналом сприяння зайнятості та важливою основою стабільності промислового ланцюга та ланцюга поставок.

У 2023 році CMX Audio активно впроваджувала національну заявку на “Маленького гіганта” і виграла почесні звання, такі як “Спеціалізовані нові малі та середні підприємства” та “Інноваційні малі та середні підприємства”.

CMX Audio продовжує інвестувати в дослідження і розробки, щоб розширити можливості системи оповіщення, конференц-системи, IP-аудіо та системи голосової евакуації з функціями IP-мережі і компактними рішеннями “все в одному”, які додають бездротову конференц-систему 5G Wi-Fi, Wi-Fi динамік, бездротовий підсилювач Wi-Fi, ехопідсилювач, DSP-підсилювач потужності, Підсилювач потужності Dante, DSP підсилювач потужності з Dante, мережеві колонки Dante, IP POE динамік, IP двостороння домофонна система, IP система зворотного зв’язку, IP бездротова колонка, IP мережевий підсилювач, IP мікрофон для віддаленого зв’язку, IP кодер і IP декодер і т.д. повний спектр систем гучномовного зв’язку та професійної звукової системи.

Що таке “Спеціалізовані нові малі та середні підприємства” та “Інноваційні малі та середні підприємства“?

“Спеціалізація” означає сферу застосування. Це стосується продукту з чіткою специфікою, очевидними професійними характеристиками за потребами ринку, який виробляється за допомогою спеціалізованого виробництва з використанням спеціальних технологій або процесів. Його основними характеристиками є специфіка використання продукту, виробничих процесів, технології та переваги спеціалізованого розвитку продукту на сегментованому ринку.

“Доопрацювання” означає вдосконалення. Це стосується впровадження передових і застосовних технологій або процесів відповідно до концепції досконалості, створення складних і ефективних систем і процесів управління, а також ретельного проектування і виробництва високоякісної продукції завдяки вдосконаленому управлінню. Його основними характеристиками є делікатність продукту, глибина технології процесу та вишукане управління підприємством.

“Особливий” означає характерний. “Продукт, який розробляється і виробляється з використанням унікальних процесів, технологій, рецептур або спеціальної сировини, а також має регіональні особливості або особливі функції. Його основною ознакою є спеціалізація продукту або послуги”.

“New” означає новизна. Це стосується високотехнологічної продукції з незалежними правами інтелектуальної власності, яка розроблена та вироблена шляхом незалежної інновації, трансформації науково-технічних досягнень, спільної інновації або впровадження, засвоєння, поглинання та реінновації. Її основними характеристиками є інноваційність та прогресивність продукції (технологій), висока наукоємність, висока додана вартість та значний економічний і соціальний ефект.

З моменту швидкого розвитку CMX Audio ми приділяємо більше уваги якості продукції. Наша продукція пройшла авторитетну перевірку якості третьої сторони, сертифікацію системи управління якістю ISO9001, сертифікацію системи екологічного менеджменту ISO14001, сертифікацію системи управління охороною праці та безпекою ISO18001, сертифікацію EN54-16, сертифікацію EN54-24, сертифікацію ETL, FCC, IEE, сертифікацію водонепроникності IP66, сертифікат патенту на винахід зовнішнього вигляду, сертифікат патенту на корисну модель, а також компанія має потужний потенціал і ресурси платформи, що дозволяє забезпечити комплексне застосування рішення та гарантію обслуговування для більшості користувачів.

Зараз технічна підтримка CMX пропонує безкоштовну систему проектування всіх AV-систем з кресленням AutoCAD, даними EASE, макетом динаміка, схемою підключення системи, наша команда має більш ніж 15-річний досвід проектування та інтеграції AV, ми є експертами в системі голосової евакуації в аеропорту, транспортному IP-аудіо, мультимедійній конференц-системі для конференц-залів AV, звуковій системі для аудиторій, великомасштабні рішення для AV-конференц-систем, шкільні аудіосистеми та аудіосистеми IP, двостороння домофонна система для лікарні, в’язниці, заводу, конференц-система DSP-процесора, звукова система DSP-процесора, звукова система живого виконання, система автоматизації AV-конференц-залів, система запису AV, система потокового передавання AV, система відеоконференцій тощо.

Станьте Партнером
компанії CMX

Заповніть форму й ми звʼяжемось з Вами

    Підпишіться на новини та отримуйте актуальну інформацію від компанії CMX